Welkom

Toen wij tijdens onze Coast to Coast groepsreis door de Verenigde Staten in oktober 2009 aan de rand van Lake Ontario de lunch gebruikten, zagen we aan de overkant van het meer Toronto liggen. Het leek ons best wel een idee in dat Canadese gebied ook eens te gaan rondkijken. Maar ja, het diepe Zuiden van de Verenigde Staten -met muzieksteden als New Orleans, Nashville en Memphis- trok ons eigenlijk al wat langer. Helaas gooide voor die reis de orkaan Katrina roet in het eten. Louisiana en Mississippi werden zwaar getroffen. Als gevolg van dijkdoorbraken liep 80% van New Orleans enkele meters onder water. En juist die stad zou in het diepe Zuiden toch één van de hoogtepunten van de reis moeten worden. Inmiddels verstreek de tijd, trok het water zich terug en vond gedeeltelijk herstel van de enorme schade plaats.
Eigenlijk onverwacht vonden we bij
De Jong Intra Vakanties een reis waardoor beide wensen in één keer konden worden vervuld: een 22-daagse reis door het oosten van de Verenigde Staten en Canada. Lang hoefden we niet na te denken. We boekten de reis The Grand East voor de periode 8 tm 29 oktober 2010.

Tot slot: Onze site bevat hyperlinks naar andere websites die niet door ons worden beheerd. Ze zijn opgenomen als extra informatie voor de lezer en uitsluitend daarom geselecteerd.

   
New York
   
Pensacola

Zegel Verenigde Staten

Zegel Canada

 

  Deze tijd geldt ook in Boston, in Canada, in Williamsburg, Roanoke, Washington D.C., Cherokee, Orlando en in Miami   Deze tijd geldt ook in Nashville, Memphis en in Pensacola